Felhívás!

Kedves Klienseink!

Kollegánk felhívása olvasható az alábbiakban.

A tájékozódás és közlekedés tanítás során sokszor tapasztalom, hogy mennyire megterhelő és fárasztó az emberek számára a ránk zúduló ingerek sokasága között elérni az adott céljaikat. 
Olyan foglalkozást terveztünk, melynek gyakorlatai jó szokásokat hozhatnak az életünkbe, hasznos egyszerű praktikák a stressz kezeléséhez, segít jobban megismerni, magunkat, a testünk működését.  Pozitív hatást gyakorol az egész szervezetre. 

Olyan programot hoztunk létre, ahol speciálisan válogatott gyakorlatok segítenek megtapasztalni és jobban megérezni a bennünk rejlő erőt az érzékszervek tapasztalatainak mentén. 
Hallás, légzés – szaglás, mozgás. Egyszerű, könnyen elsajátítható gyakorlatok.

Hangtál, shiatsu és a jóga segítenek a testtudat és az érzékelés, észlelés fejlesztésében, valamint hogy könnyebben ellazuljunk, mélyebben ki tudjuk pihenni magunkat és regenerálódjunk.
Kiscsoportos (8-10 fő) együtt tanulás és tapasztalás.

A programon klienseinknek hozzátartozóval, baráttal, barátnőkkel … együtt vehetnek részt, és mindkét fél ugyanúgy használhatja majd mindennapi egészsége védelmére. Közös élményként megszerzett tapasztalatokat átélve a mindennapi gyakorlásban egymás segítségére és inspirálására lehetnek. Örömteli együttlét és közös pihenés, feltöltődés, regenerálódás.
Kellő számú jelentkező esetén a programot már márciusban megtartjuk.

A helyszín várhatóan Budapesten, a Göncz Árpád városközpont közelében lesz. 

Egy alkalom hossza kb. 2 – 2 és fél óra
A program önköltséges. 
Ha a program felkeltette az érdeklődésüket, nevük és e-mail címük megírásával jelentkezhetnek az erezdalathatatlant@gmail.com e-mail címen 2024. február 25-ig.

Az érdeklődők számára részletesebb tájékoztatást küldünk. 

Veress Éva Ilona gyógypedagógus, rehabilitációs szakember és 
Brough Andrea Holisztikus Rekreátor