Elérhetőségek

Szem(l)életmód Rehabilitációs Központ

Cím: 1143 Budapest, Ilka utca 35. fszt.

Telefon: +36 70 677 5995 (Kertész Vivien klienskoordinátor)

E-mailszemleletmod@bulake.hu

Nyitvatartás
HÉTFŐ: 8.00 – 16.00
KEDD: 8.00 – 16.00
SZERDA: 8.00 – 18.00
CSÜTÖRTÖk: 8.00 – 16.00
PÉNTEK: 8.00 – 14.00

Megközelíthetőség

Központunk Zugló szívében helyezkedik el, Zugló vasútállomás buszmegállótól 2 percre gyalogosan. Az ezen a vonalon közlekedő buszok (5, 7, 7E, 8E, 108E, 110, 112, 133E) mindegyike megáll itt. A Keleti pályaudvarról érkező buszokról Zugló vasútállomás megállóban leszállva, a Gizella utca irányába kell haladni. Ezen az utcán átkelve (hangos jelzőlámpás átkelés), egyenesen tovább haladva a következő utca már az Ilka utca. Rögtön a sarkon balra fordulva a 2. háztömb a Rehabilitációs Központ (földszinti, utcafront felöli bejárat). Az útvonal kerekesszékkel is megoldható. A Központhoz közel helyezkedik el a Keleti pályaudvar, Népliget, Stadionok, Zugló vasútállomás, így bármilyen tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető.


Szem(l)életmód – Metszéspont Rehabilitációs Centrum
Agyi eredetű és halmozottan sérült látássérült személyek Rehabilitációs Szolgáltatópontja

Cím: 1111. Budapest, Budafoki út 9-11 IV.emelet 6. kapucsengő: 111

Telefon: +36 30 119 8953 (Papp Balázs klienskoordinátor)

E-mail: szemleletmod@bulake.hu

Nyitvatartás
HÉTFŐ: 8.00 – 16.00
KEDD: 8.00 – 16.00
SZERDA: 8.00 – 18.00
CSÜTÖRTÖk: 8.00 – 16.00
PÉNTEK: 8.00 – 14.00

Megközelíthetőség

A Szolgáltatópont megközelítése

Szolgáltatópontunk a Szent Gellért tértől néhány percnyi sétára található a Budafoki úton, a Bartók Béla út és a Műegyetem rakpart által határolt területen. A Szent Gellért tér – Műegyetem M megálló elérhető a négyes metróval, továbbá busszal (7, 133E), és számos villamosjárattal (19, 41, 47, 48, 49, 56, 56A) is.

Az alábbiakban olvashatja, hogy a közlekedési csomópont különböző megállóiból hogyan juthat el hozzánk gyalogosan. Az épület akadálymentes, lifttel rendelkezik, kerekesszékkel is használható.

Az M4-es metró Szent Gellért tér – Műegyetem M állomástól: Az aluljáróból a felszínre érve forduljon balra, vágjon át a téren, így átkelés nélkül a Budafoki útra jut! A háztömb utolsó épülete a Budafoki út 9-11. szám, a kapu előtti beugróban járdaszintben elhelyezett fémrácsos lábtörlővel.

A 133E busz Szent Gellért tér – Műegyetem M megállóból (Újpalota felől): Leszállás után a busz haladási irányával megegyező irányba fordulva haladjon a Budafoki úton!  A háztömb utolsó épülete a Budafoki út 9-11. szám, a kapu előtti beugróban járdaszintben elhelyezett fémrácsos lábtörlővel.

A 133E busz Szent Gellért tér – Műegyetem M megállóból (Nagytétény felől): Leszállás után induljon el a busz haladási irányával megegyező irányba! A sarkon forduljon balra, és keljen át a Budafoki út kétsávos, hangos jelzőlámpával ellátott átkelőhelyén! Átkelés után forduljon balra, és haladjon a háztömb utolsó épületéig, ami a Budafoki út 9-11. szám! A kapu előtti beugróban járdaszintben elhelyezett fémrácsos lábtörlő található.

A 7-es busz Szent Gellért tér – Műegyetem M megállóból (Albertfalva felől): Leszállás után forduljon a busz haladási irányával ellentétes irányba, és menjen el a sarokig! A sarkon forduljon be balra, a Csíky utcába! A következő sarkon ismét forduljon balra, a Budafoki útra! A saroképület a Budafoki út 9-11. szám, a kapu előtti beugróban járdaszintben elhelyezett fémrácsos lábtörlővel.

A 7-e busz Szent Gellért tér – Műegyetem M megállóból (Újpalota felől): Leszállás után forduljon a busz haladási irányával megegyező irányba, és kb. 20 méter megtétele után keresse a bal oldalára eső, Bartók Béla úton átvezető jelzőlámpás átkelőhelyet (2×2 forgalmi sáv, köztük villamossínek)! Átkelés után forduljon jobbra, majd pár lépést követően a sarkon forduljon be balra, a Csíky utcába! A következő sarkon ismét forduljon balra! A saroképület a Budafoki út 9-11. szám, a kapu előtti beugróban járdaszintben elhelyezett fémrácsos lábtörlővel.

A 19, 41, 47, 48, 49, 56 és 56A villamos Szent Gellért tér – Műegyetem M megállóból (Bécsi út, Deák Ferenc tér, Hűvösvölgy felől): Leszállás után forduljon a villamos haladási irányával megegyező irányba, és menjen a villamossziget végéig! Forduljon balra, és keljen át a Bartók Béla út hangos jelzőlámpával ellátott gyalogátkelőhelyén (villamossínek, majd keskeny járdasziget, végül két forgalmi sáv)! Átkelés után induljon balra, majd a sarkot elérve forduljon jobbra! A következő sarkon ismét forduljon jobbra, és haladjon a Budafoki úton! A háztömb utolsó épülete a Budafoki út 9-11. szám, a kapu előtti beugróban járdaszintben elhelyezett fémrácsos lábtörlővel.

A 19, 41, 47, 48, 49, 56 és 56A villamos Szent Gellért tér – Műegyetem M megállóból (Kelenföld, Kamaraerdő, Dél-Buda, Móricz Zsigmond körtér felől): Leszállás után forduljon a villamos haladási irányával ellentétes irányba, és menjen a villamossziget végéig! Itt forduljon balra, és keljen át a Bartók Béla út kétsávos, hangos jelzőlámpás átkelőhelyén! Átkelés után induljon balra, majd a sarkot elérve forduljon jobbra! A következő sarkon ismét forduljon jobbra, és haladjon a Budafoki úton! A háztömb utolsó épülete a Budafoki út 9-11. szám, a kapu előtti beugróban járdaszintben elhelyezett fémrácsos lábtörlővel.