LSER

Elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosítása látássérült személyek számára - LSER2017

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. által meghirdetett „Elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosítása látássérült személyek számára” című pályázat.

A pályázati program célja az elemi rehabilitációs jogszabály elfogadásáig az átmeneti időszakra az elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosítása és a készülő jogszabály alapján a szolgáltatás átszervezése. Ezen kívül a látássérült személyek számára nyújtott elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosításához szükséges feltételek megteremtése, a szolgáltatás folyamatos működésének biztosítása. Az elemi rehabilitációs szolgáltatás újra tervezése, a működési feltételeik újjászervezése. A pályázat kiemelt célja a szolgáltatás népszerűsítése.


Elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosítása látássérült személyek számára - LSER2018

A pályázat célja, célcsoportja

A pályázati program célja az elemi rehabilitációs jogszabály elfogadásáig az átmeneti időszakra az elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosítása és a készülő jogszabály alapján a szolgáltatás átszervezése.

A pályázati program célja továbbá a látássérült személyek számára nyújtott elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosításához szükséges feltételek megteremtése, a szolgáltatás folyamatos működésének biztosítása. Az elemi rehabilitációs szolgáltatás újratervezése, a működési feltételeik újraszervezése.

Közvetlen célcsoport: látássérült személyek számára elemi rehabilitációs szolgáltatást működtető vagy létrehozni kívánó nem állami, nem egyházi szervezet.

Közvetett célcsoport: elemi rehabilitációs szolgáltatásban részesülő fogyatékos személyek.

Emberi Erőforrások Minisztériuma, logó Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. logója